Traducere romana ucraineana
Birou traduceri autorizate in limba ucraineana
Alte documente oficiale, personale sau profesionale in limba ucraineana.

Traducerea documentelor din limba romana in limba ucraineana sau din limba ucraineana in limba romana de orice natura in forma rapida si cu un nivel superior al calitatii. Documentele de tradus se pot transmire prin email, posta sau la birourile noastre.

Documente oficiale, personale sau profesionale in limba ucraineana

Aveti nevoie de traducerea unor documente oficiale, personale sau profesionale in limba ucraineana? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta si Rapida, efectuata de un traducator autorizat, acceptat de Ministerul Justitiei.

Tags: traducere romana ucraineana, traducere ucraineana romana, traducatori autorizati limba ucraineana, traducere documente ucraineana, traduceri legalizate ucraineana, translator roman ucrainean, translator ucrainean roman, translate ucraineana romana, translator romin ucrainean, translate romana ucraineana, traducere in ucraineana, dictionar romana ucraineana, dictionar ucraineana romana, traducator online ucraineana
Contacteaza-ne pentru traducator autorizat in limba ucraineanadaca ai mai multe pagini ataseaza format zip

Te grabesti? Contacteaza-ne telefonic: 0336 401 690 sau 0720 019 278
Apostila in limba ucraineana

Apostila este un document eliberat de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, pentru actele oficiale intocmite in acea tara, ce urmeaza a fi utilizate pe teritoriul altui stat semnatar al Conventiei. Apostila are ca scop autenticitatea originii unui act oficial pentru a preveni folosirea unor acte false in vederea producerii de efecte juridice.
Apostila de la Haga este o supralegalizare care se ataseaza pe actul original.
Un document, pentru a fi recunoscut de catre autoritati (certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, etc) trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga. Pentru a putea fi apostilate, documentele trebuie prezentate in original.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta cu apostilarea in cateva zile lucratoare a documentelor. Termenul de obtinere a Apostilei de la Haga variaza in functie de numarul de solicitari simultane dar noi facem toate eforturile pentru a va oferi un timp minim de obtinere a apostilei.

Apostile
Traducatori si interpreti nativi ucraineana

O intalnire asistata de un interpreter profesionist intre dumneavoastra si partenerii vorbitori de limba ucraineana va asigura ca mesajul si nuantele discutiei vor fi transmise fidel, in timp real.
Interpretariatul este un serviciu pentru care programarea este necesara.
Dispunem de traducatori (limba nativa ucraineana) autorizati de catre Ministerul Justitiei Romaniei pentru limba ucraineana, dar si cu experienta in diferite domenii.
Putem asigura traduceri de documente din/in limba ucraineana pornind de la cateva pagini de tradus pana la sute sau chiar mii de pagini in cazul proiectelor mari. In cazul proiectelor mari in limba ucraineana asiguram fara costuri testare gratuita a textelor în ucraineana primite din partea solicitantului pentru a asigura acuratetea și corectitudinea traducerii din ucraineana în romana sau din romana in ucraineana.
Cele mai multe solicitari le avem in domeniul afacerilor, medical, oficial sau in domenii similare.
Va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre necesitatile dumneavoastra de interpreting.

Traducere Web Site-uri / Localizare software in/din ucraineana / Romana/ Site Multilingvistic – Traducere site-uri web din ucraineana in romana sau din romana in ucraineana.
 • Traducere site-uri de prezentare;

 • Traduceri magazine virtuale;

 • Traduceri multilingvistice;

 • Traduceri descrieri tehnice;

 • Traduceri site-uri – cataloage online

 • Alte traduceri specifice in domeniul Software pentru piata romaneasca/ucraineana sau utilizatori vorbitori de limba ucraineana (traduceri aplicatii mobile, traduceri aplicatii web/desktop, traduceri site-uri web).

Traduceri site-uri multilingvistice
Traduceri scrisori si extrase bancare in/din limba ucraineana/romana

Exista situatii in care oficialitatile, din Ucraina sau din Romania, va solicita sa prezentati anumite scrisori, extrase sau alte documente bancare. Fie ca este vorba de un imprumut pe care vreti sa il faceti sau de alte situatii in care vi se cere sa va demonstrati realizarile financiare, noi va putem ajuta cu traducerea documentelor, fie din limba romana in limba ucraineana, fie din limba ucraineana in limba romana.

Traducere cazier judiciar in limba ucraineana

Birou traduceri autorizate pentru caziere judiciare emise in Romania sau in Ucraina, dar si pentru documentele corespondente.
Angajatorii, in functie de domeniul de activitate si functia pentru care sunteti angajat, va pot solicita sa prezentati cazierul judiciar. Atunci cand situatia o impune si aveti nevoie de traducerea cazierului judiciar.

Traduceri Contracte si alte documente de business in/din limba ucraineana

Aveti nevoie sa traduceti un contract sau un document de business in limba ucraineana, sau poate din limba ucraineana in limba romana. Vavvor Trad va sta la dispozitie cu traducerea documentelor de tip business/contracte in limba ucraineana. Traducerile din limba ucraineana in romana sau din romana in ucraineana vor fi efectuate si analizate de un traducator autorizat ucraineana /romana.

Traduceri contracte si adeverinte de la locul de munca in/din limba ucraineana

Ai nevoie de o traducere din limba romana in limba ucraineana sau poate din limba ucraineana in limba romana pentru contractul de munca?
Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba ucraineana sau din limba ucraineana in limba romana pentru contracte, adeverinte si certificate de la locul de munca.

Traduceri documentatii tehnice, proiecte in limba ucraineana

Efectuam traduceri autorizate din romana in ucraineana sau din ucraineana in romana pentru orice fel de documentatii tehnice sau de specialitate.
Principalele traduceri tehnice din limba romana in limba ucraineana sau din limba ucraineana in romana efectuate de biroul nostru:

Traduceri tehnice
 • Traduceri manuale tehnice limba ucraineana
 • Traduceri instructiuni tehnice limba ucraineana
 • Traduceri proiecte tehnice limba ucraineana
 • Traduceri fise tehnice limba ucraineana
 • Traduceri studii fezabilitate limba ucraineana
 • Traduceri carte tehnica limba ucraineana
 • Traduceri caiete de sarcini limba ucraineana
 • Traduceri documente constructii limba ucraineana
 • Traduceri documente utilaje industriale limba ucraineana
 • Traduceri brosuri limba ucraineana
 • Traduceri planuri cadastrale limba ucraineana
 • Traduceri certificate de garantie limba ucraineana
 • Traduceri cataloage de produse limba ucraineana
 • Traduceri certificate de urbanism limba ucraineana
Traduceri documente medicale in limba ucraineana

Efectuam traduceri autorizate pentru orice fel de documente medicale – analize, certificate medicale, scrisori medicale, bilete de iesire din spital, dovezi de vaccinari, brosuri medicale, prospecte medicale, studii clinice, manuale de utilizare echipament medical etc.

Traduceri adeverinte de venit (certificate fiscale) in limba ucraineana

Efectuam traduceri autorizate in/din limba ucraineana/romana pentru adeverinte de venit, certificate fiscale, adeverinte eliberate de ANAF sau de angajator.

Traduceri limba ucraineana procuri, procuri speciale, imputerniciri

Ai nevoie de traducerea unei procuri din limba romana in ucraineana sau din limba ucraineana in limba romana? Efectuam traduceri legalizate de notar pentru procuri, procuri speciale sau imputerniciri.

Traduceri limba ucraineana hotarari divort / Traduceri ucraineana certificate de divort

Efectuam traduceri autorizate limba ucraineana pentru hotarari sau certificate de divort.
Pentru a fi acceptata de autoritatile romanesti, hotararea de divort emisa in alta tara trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga.
In cazul certificatelor sau hotararilor de divort emise in Romania sau Republica Moldova, acestea vor fi acceptate doar daca au aplicata mentiunea “Definitiva si irevocabila”.

Traduceri limba ucraineana scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri

Aveti nevoie de Traduceri scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta, Rapida si Sigura, realizata de un traducator autorizat in limba ucraineana.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta sa va prezentati intr-un mod profesionist in fata potentialilor angajatori. Contactati-ne pentru traduceri de CV-uri, scrisori de intentie, scrisori de recomandare, etc.

Traduceri diplome de studii, adeverinte, Traduceri diplome de bacalaureat, facultate, etc. in limba ucraineana

Traducerea diplomelor de studii/certificate profesionale din limba ucraineana in limba romana sau din limba romana in limba ucraineana

Traducere diploma
 • Traducere Diploma de bacalaureat
 • Traducere Diploma de licenta
 • Traducere Diploma de master
 • Traducere Suplimente Descriptive
 • Traduceri Programe Analitice
 • Traduceri Certificat de Calificare
 • Traducere Diploma de absolvire a scolii profesionale
 • Traducere Certificat de promovare a testelor nationale (Diploma de capacitate)
 • Traducere Certificat de Absolvire
 • Traducere Foi Matricole
 • Traduceri Adeverinte de Absolvire
 • Traduceri pentru alte documente care atesta studii, calificari, experienta, etc.
Traduceri asigurari in limba ucraineana

Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba ucraineana sau din limba ucraineana in limba romana pentru orice tip de asigurare, documente auto sau dovezi de “no claim bonus”.

Traduceri si autentificari certificate de casatorie in limba ucraineana

Exista mai multe forme de traducere a unui certificat de casatorie: autorizat, legalizat, apostilat.
In cazul in care doriti doar o traducere autorizata in limba ucraineana a certificatului de casatorie, lucrurile sunt foarte simple. Este suficient sa scanati certificatul si sa ni-l trimiteti prin email la adresa contact@traduceredocumente.ro.
Daca aveti nevoie de o traducere legalizata va trebui sa ne trimite-ti documentul in original prin curier sau posta romana.
Pentru apostilare, la fel ca si in cazul unei traduceri legalizate, este nevoie de certificatul de casatorie in original dar si de o copie de buletin a ambilor soti.
Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de casatorie emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului de casatorie si apostilei si apoi depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri Autorizate Certificate de Nastere in limba ucraineana

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de nastere.

Traduceri / Autentificari Certificate de deces in limba ucraineana

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de deces. Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de deces emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea Apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului si apostilei si apoi, depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate, documente cetatenie in limba ucraineana

Efectuam traduceri autorizate pentru permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate sau orice fel de document emis sau solicitat de oficialitati.

Informatii despre Traduceri documente in limba ucraineana

Traduceri documente – Traduceri autorizate Romana-ucraineana si Traduceri ucraineana Romana – este un serviciu Profesionist, oferit de Traducator Autorizat de Ministerul Justitiei.
Documentele pentru traducere in limba ucraineana se pot transmite prin site, prin posta, prin email, prin fax.

Pret traduceri ucraineana

Costurile se calculeaza in functie de numarul de pagini dar si in functie de marimea proiectului in limba ucraineana sau de dificultatea textelor.

Dintre cerintele cele mai mari concretizate pe limba ucraineana enumeram:
Traduceri tipizate limba ucraineana / proiecte traduceri limba ucraineana in domeniul medical /proiecte traduceri limba ucraineana domeniul tehnic/Retete culinare de tradus din/in limba ucraineana/ Analize medicale limba ucraineana /Pasapoarte/vize de tradus din /in limba ucraineana /Diplome de tradus din/in limba ucraineana /Traducere limba ucraineana devize /Traducere site de prezentare din ucraineana in romana. In cazul platformelor online putem asigura și instalarea unui modul multilingvistic pentru traducere din ucraineana în romana sau eventual din romana în ucraineana. /Traducere curriculum vitae din ucraineana in romana sau din roamana în ucraineana. /Traducere scrisoare de intenție din ucraineana in romana. /Traducere audit din ucraineana in romana; Traducere situații financiare ucraineana. Legalizare documente ucraineana/ Traducere procura/imputernicire din ucraineana in romana./citatie ucraineana/ cazier ucraineana/amenda ucraineana romana/ sentința ucraineana/ fisa tehnica ucraineana / instrucțiuni ucraineana/ testament ucraineana / dezbatere moștenire ucraineana / facturi ucraineana/acte proprietate ucraineana /acte mașina ucraineana / proces verbal ucraineana / amenda ucraineana/ Traducere CMR ucraineana/ Aviz de insotire a mărfii ucraineana/ memoriu ucraineana/ caiet de sarcini ucraineana /certificat de deces ucraineana /certificat de naștere ucraineana /carte identitate ucraineana/bilant / balante contabile ucraineana/ Traducere ucraineana act constitutiv /Traducere compunere școala ucraineana / Traducere apostila ucraineana /Traducere legalizata ucraineana / Traducere notariala ucraineana /foaie matricola ucraineana/ certificat de competente ucraineana/ Interpretare notar ucraineana/ Intepretare tribunal ucraineana / Intepretare testament in limba ucraineana / Interpretariat ucraineana cumparare vanzare imobil

Traduceri din rusa in ucraineana

Colegii nostri traducatori de limba ucraineana sunt autorizati și pentru limba rusa, pot efectua proiecte/lucrari din rusa/ucraineana / romana sau invers in functie de nevoia sau solicitarea beneficiarului.

Alte informatii legate de limba ucraineana

Curs audio ucraineana pentru incepatori:
http://www.goethe-verlag.com/book2/RO/ROUK/ROUK002.HTM

Expresii de baza limba ucraineana:
https://www.loecsen.com/ro/invatati-ucrainean%C4%83/88-58-70-expresii-de-baz%C4%83

Conversatii foarte utile in limba ucraineana text + audio:
https://www.loecsen.com/ro/invatati-ucrainean%C4%83/85-58-70-conversa%C8%9Bie

Cum a fost creata limba ucraineana?
http://ecology.md/md/page/cum-a-fost-creata-limba-ucraineana

In cazul in care veti calatori in Ucraina va prezentam cateva puncte de atractie:

Puncte de atractie in Kiev / Puncte de atractie in Liov / Puncte de atractie in Harkiv / Puncte de atractie in Yalta / Puncte de atractie in Donetk

Despre traducere online:
Rugamintea noastra este sa va asigurati ca documentele trimise pentru traducere sunt complete, ca au toate paginile. Pentru a va asigura ca aveti toate paginile documentului pentru traducere, puteti sa le arhivati intr-un fisier .zip. Nu uitati sa completati datele dumneavoastra, pentru a va putea contacta. Va multumim!
Tags: traducere romana ucraineana, traducere ucraineana romana, traduceri limba ucraineana, traduceri legalizate limba ucraineana, traduceri autorizate ucraineana, legalizari notariale limba ucraineana, traduceri acte limba ucraineana, documente oficiale limba ucraineana, traducere ucraineana, traduceri legalizate ucraineana, traducator ucrainean, traduceri ucraineana, traduceri tipizate ucraineana, limba ucraineana
Traduceri ucraineana
Traduceri limba ucraineana
Traduceri in ucraineana
Traduceri romana ucraineana
Traducere limba ucraineana
Traduceri in limba ucraineana

Suntem prezenti pe OLX.

Ofera-ne o apreciere pe Traduceri ucraineana Facebook