Traducere romana slovena
Birou traduceri autorizate in limba slovena
Traducere romana slovena
Alte documente oficiale, personale sau profesionale in limba slovena.

Traducerea documentelor din limba romana in limba slovena sau din limba slovena in limba romana de orice natura in forma rapida si cu un nivel superior al calitatii. Documentele de tradus se pot transmire prin email, posta sau la birourile noastre.

Documente oficiale, personale sau profesionale in limba slovena

Aveti nevoie de traducerea unor documente oficiale, personale sau profesionale in limba slovena? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta si Rapida, efectuata de un traducator autorizat, acceptat de Ministerul Justitiei.

Tags: traducere romana slovena, traducere slovena romana, traducatori autorizati limba slovena, traducere documente slovena, traduceri legalizate slovena, translator roman sloven, translator sloven roman, translate slovena romana, translator romin sloven, translate romana slovena, traducere in slovena, dictionar romana slovena, dictionar slovena romana, traducator online slovena
Contacteaza-ne pentru traducator autorizat in limba slovenadaca ai mai multe pagini ataseaza format zip

Te grabesti? Contacteaza-ne telefonic: 0336 401 690 sau 0720 019 278
Apostila in limba slovena

Apostila este un document eliberat de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, pentru actele oficiale intocmite in acea tara, ce urmeaza a fi utilizate pe teritoriul altui stat semnatar al Conventiei. Apostila are ca scop autenticitatea originii unui act oficial pentru a preveni folosirea unor acte false in vederea producerii de efecte juridice.
Apostila de la Haga este o supralegalizare care se ataseaza pe actul original.
Un document, pentru a fi recunoscut de catre autoritati (certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, etc) trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga. Pentru a putea fi apostilate, documentele trebuie prezentate in original.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta cu apostilarea in cateva zile lucratoare a documentelor. Termenul de obtinere a Apostilei de la Haga variaza in functie de numarul de solicitari simultane dar noi facem toate eforturile pentru a va oferi un timp minim de obtinere a apostilei.

Apostile
Interpretariat – Interpretariat in limba slovena

O intalnire asistata de un interpreter profesionist intre dumneavoastra si partenerii vorbitori de limba slovena va asigura ca mesajul si nuantele discutiei vor fi transmise fidel, in timp real.
Cele mai multe solicitari le avem in domeniul afacerilor, medical, oficial sau in domenii similare.
Interpretariatul este un serviciu pentru care programarea este necesara.
Va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre necesitatile dumneavoastra de interpreting.

Traducere Web Site-uri / Localizare software in/din slovena / Romana/ Site Multilingvistic – Traducere site-uri web din slovena in romana sau din romana in slovena.
 • Traducere site-uri de prezentare;

 • Traduceri magazine virtuale;

 • Traduceri multilingvistice;

 • Traduceri descrieri tehnice;

 • Traduceri site-uri – cataloage online

 • Alte traduceri specifice in domeniul Software pentru piata romaneasca/slovena sau utilizatori vorbitori de limba slovena (traduceri aplicatii mobile, traduceri aplicatii web/desktop, traduceri site-uri web).

Traduceri site-uri multilingvistice
Traduceri scrisori si extrase bancare in/din limba slovena/romana

Exista situatii in care oficialitatile, din Slovenia sau din Romania, va solicita sa prezentati anumite scrisori, extrase sau alte documente bancare. Fie ca este vorba de un imprumut pe care vreti sa il faceti sau de alte situatii in care vi se cere sa va demonstrati realizarile financiare, noi va putem ajuta cu traducerea documentelor, fie din limba romana in limba slovena, fie din limba slovena in limba romana.

Traducere cazier judiciar in limba slovena

Birou traduceri autorizate pentru caziere judiciare emise in Romania sau in Slovenia, dar si pentru documentele corespondente.
Angajatorii, in functie de domeniul de activitate si functia pentru care sunteti angajat, va pot solicita sa prezentati cazierul judiciar. Atunci cand situatia o impune si aveti nevoie de traducerea cazierului judiciar.

Traduceri Contracte si alte documente de business in/din limba slovena

Aveti nevoie sa traduceti un contract sau un document de business in limba slovena, sau poate din limba slovena in limba romana. Vavvor Trad va sta la dispozitie cu traducerea documentelor de tip business/contracte in limba slovena. Traducerile din limba slovena in romana sau din romana in slovena vor fi efectuate si analizate de un traducator autorizat slovena /romana.

Traduceri contracte si adeverinte de la locul de munca in/din limba slovena

Ai nevoie de o traducere din limba romana in limba slovena sau poate din limba slovena in limba romana pentru contractul de munca?
Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba slovena sau din limba slovena in limba romana pentru contracte, adeverinte si certificate de la locul de munca.

Traduceri documentatii tehnice, proiecte in limba slovena

Efectuam traduceri autorizate din romana in slovena sau din slovena in romana pentru orice fel de documentatii tehnice sau de specialitate.
Principalele traduceri tehnice din limba romana in limba slovena sau din limba slovena in romana efectuate de biroul nostru:

Traduceri tehnice
 • Traduceri manuale tehnice limba slovena
 • Traduceri instructiuni tehnice limba slovena
 • Traduceri proiecte tehnice limba slovena
 • Traduceri fise tehnice limba slovena
 • Traduceri studii fezabilitate limba slovena
 • Traduceri carte tehnica limba slovena
 • Traduceri caiete de sarcini limba slovena
 • Traduceri documente constructii limba slovena
 • Traduceri documente utilaje industriale limba slovena
 • Traduceri brosuri limba slovena
 • Traduceri planuri cadastrale limba slovena
 • Traduceri certificate de garantie limba slovena
 • Traduceri cataloage de produse limba slovena
 • Traduceri certificate de urbanism limba slovena
Traduceri documente medicale in limba slovena

Efectuam traduceri autorizate pentru orice fel de documente medicale – analize, certificate medicale, scrisori medicale, bilete de iesire din spital, dovezi de vaccinari, brosuri medicale, prospecte medicale, studii clinice, manuale de utilizare echipament medical etc.

Traduceri adeverinte de venit (certificate fiscale) in limba slovena

Efectuam traduceri autorizate in/din limba slovena/romana pentru adeverinte de venit, certificate fiscale, adeverinte eliberate de ANAF sau de angajator.

Traduceri limba slovena procuri, procuri speciale, imputerniciri

Ai nevoie de traducerea unei procuri din limba romana in slovena sau din limba slovena in limba romana? Efectuam traduceri legalizate de notar pentru procuri, procuri speciale sau imputerniciri.

Traduceri limba slovena hotarari divort / Traduceri slovena certificate de divort

Efectuam traduceri autorizate limba slovena pentru hotarari sau certificate de divort.
Pentru a fi acceptata de autoritatile romanesti, hotararea de divort emisa in alta tara trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga.
In cazul certificatelor sau hotararilor de divort emise in Romania sau Republica Moldova, acestea vor fi acceptate doar daca au aplicata mentiunea “Definitiva si irevocabila”.

Traduceri limba slovena scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri

Aveti nevoie de Traduceri scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta, Rapida si Sigura, realizata de un traducator autorizat in limba slovena.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta sa va prezentati intr-un mod profesionist in fata potentialilor angajatori. Contactati-ne pentru traduceri de CV-uri, scrisori de intentie, scrisori de recomandare, etc.

Traduceri diplome de studii, adeverinte, Traduceri diplome de bacalaureat, facultate, etc. in limba slovena

Traducerea diplomelor de studii/certificate profesionale din limba slovena in limba romana sau din limba romana in limba slovena

Traducere diploma
 • Traducere Diploma de bacalaureat
 • Traducere Diploma de licenta
 • Traducere Diploma de master
 • Traducere Suplimente Descriptive
 • Traduceri Programe Analitice
 • Traduceri Certificat de Calificare
 • Traducere Diploma de absolvire a scolii profesionale
 • Traducere Certificat de promovare a testelor nationale (Diploma de capacitate)
 • Traducere Certificat de Absolvire
 • Traducere Foi Matricole
 • Traduceri Adeverinte de Absolvire
 • Traduceri pentru alte documente care atesta studii, calificari, experienta, etc.
Traduceri asigurari in limba slovena

Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba slovena sau din limba slovena in limba romana pentru orice tip de asigurare, documente auto sau dovezi de “no claim bonus”.

Traduceri Autorizate Certificate de Nastere in limba slovena

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de nastere.

Traduceri si autentificari certificate de casatorie in limba slovena

Exista mai multe forme de traducere a unui certificat de casatorie: autorizat, legalizat, apostilat.
In cazul in care doriti doar o traducere autorizata in limba slovena a certificatului de casatorie, lucrurile sunt foarte simple. Este suficient sa scanati certificatul si sa ni-l trimiteti prin email la adresa contact@traduceredocumente.ro.
Daca aveti nevoie de o traducere legalizata va trebui sa ne trimite-ti documentul in original prin curier sau posta romana.
Pentru apostilare, la fel ca si in cazul unei traduceri legalizate, este nevoie de certificatul de casatorie in original dar si de o copie de buletin a ambilor soti.
Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de casatorie emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului de casatorie si apostilei si apoi depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri / Autentificari Certificate de deces in limba slovena

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de deces. Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de deces emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea Apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului si apostilei si apoi, depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate, documente cetatenie in limba slovena

Efectuam traduceri autorizate pentru permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate sau orice fel de document emis sau solicitat de oficialitati.

Informatii despre Traduceri documente in limba slovena

Traduceri documente – Traduceri autorizate Romana-slovena si Traduceri slovena Romana – este un serviciu Profesionist, oferit de Traducator Autorizat de Ministerul Justitiei.
Documentele pentru traducere in limba slovena se pot transmite prin site, prin posta, prin email, prin fax.

Tags: traducere romana slovena, traducere slovena romana, traduceri limba slovena, traduceri legalizate limba slovena, traduceri autorizate slovena, legalizari notariale limba slovena, traduceri acte limba slovena, documente oficiale limba slovena
Despre traducere online:
Rugamintea noastra este sa va asigurati ca documentele trimise pentru traducere sunt complete, ca au toate paginile. Pentru a va asigura ca aveti toate paginile documentului pentru traducere, puteti sa le arhivati intr-un fisier .zip. Nu uitati sa completati datele dumneavoastra, pentru a va putea contacta. Va multumim!