Traducere romana rusa
Birou traduceri autorizate in limba rusa
Alte documente oficiale, personale sau profesionale in limba rusa.

Oferim servicii de traducere pentru documente din limba romana in limba rusa sau din limba rusa in limba romana de orice natura in forma rapida si cu un nivel de calitate superior. Documentele de tradus se pot transmire prin email, curier rapid, posta romana sau pot fi aduse personal la birourile noastre.

Documente oficiale, personale sau profesionale in limba rusa

Aveti nevoie de traducerea unor documente oficiale, personale sau profesionale in limba rusa? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta si Rapida, efectuata de un traducator autorizat, acceptat de Ministerul Justitiei.

Tags: traducere romana rusa, traducere rusa romana, traducatori autorizati limba rusa, traducere documente rusa, traduceri legalizate rusa, translator roman rus, translator rus roman, translate rusa romana, translator romin rus, translate romana rusa, traducere in rusa, dictionar romana rusa, dictionar rusa romana, traducator online rusa
Apostila in limba rusa

Apostila este un document eliberat de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, pentru actele oficiale intocmite in acea tara, ce urmeaza a fi utilizate pe teritoriul altui stat semnatar al Conventiei. Apostila are ca scop autenticitatea originii unui act oficial pentru a preveni folosirea unor acte false in vederea producerii de efecte juridice.
Apostila de la Haga este o supralegalizare care se ataseaza pe actul original.
In Romania se apostileaza doar acte emise de autoritatile romane. Indiferent daca se apostileaza o traducere legalizata sau o copie legalizata notarial, originalul documentului trebuie sa fie emis de autoritati din Romania.
Un document, pentru a fi recunoscut de catre autoritati (certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, etc) trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga. Pentru a putea fi apostilate, documentele trebuie prezentate in original.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta cu apostilarea in cateva zile lucratoare a documentelor. Termenul de obtinere a Apostilei de la Haga variaza in functie de numarul de solicitari simultane dar noi facem toate eforturile pentru a va oferi un timp minim de obtinere a apostilei.

Apostile
Interpretariat – Interpretariat in limba rusa

Ce reprezinta interpretariatul? Interpretariatul este un proces de traducere orala realizat de catre un interpret autorizat de Ministerul Justitiei.
O intalnire asistata de un interpreter profesionist intre dumneavoastra si partenerii vorbitori de limba rusa va asigura ca mesajul si nuantele discutiei vor fi transmise fidel, in timp real.
Cele mai multe solicitari le avem in domeniul afacerilor, medical, oficial sau in domenii similare.
Interpretariatul este un serviciu pentru care programarea este necesara. Trebuie sa verificam disponibilitatea interpretilor nostri, de aceea dorim sa ne oferiti din timp toate detaliile cu privire la proiectul dumneavoastra.
Va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre necesitatile dumneavoastra de interpreting.

Traducere Web Site-uri / Localizare software in/din Rusa / Romana/ Site Multilingvistic – Traducere site-uri web din rusa in romana sau din romana in rusa.
 • Traducere site-uri de prezentare;

 • Traduceri magazine virtuale;

 • Traduceri multilingvistice;

 • Traduceri descrieri tehnice;

 • Traduceri site-uri – cataloage online

 • Alte traduceri specifice in domeniul Software pentru piata romaneasca/rusa sau utilizatori vorbitori de limba rusa (traduceri aplicatii mobile, traduceri aplicatii web/desktop, traduceri site-uri web).

Traduceri site-uri multilingvistice
Traduceri scrisori si extrase bancare in/din limba rusa/romana

Exista situatii in care oficialitatile, din Rusia sau din Romania, va solicita sa prezentati anumite scrisori, extrase sau alte documente bancare. Fie ca este vorba de un imprumut pe care vreti sa il faceti sau de alte situatii in care vi se cere sa va demonstrati realizarile financiare, noi va putem ajuta cu traducerea documentelor, fie din limba romana in limba rusa, fie din limba rusa in limba romana.

Traducere cazier judiciar in limba rusa

Birou traduceri autorizate pentru caziere judiciare emise in Rusia sau in Romania, dar si pentru documentele corespondente.
Angajatorii, in functie de domeniul de activitate si functia pentru care sunteti angajat, va pot solicita sa prezentati cazierul judiciar. Atunci cand situatia o impune si aveti nevoie de traducerea cazierului judiciar.

Traduceri Contracte si alte documente de business in/din limba rusa

Pentru situatia in care aveti nevoie de traducerea unor contracte comerciale sau alte documente de business, exista doua variante de traducere: traducere autorizata (cu stampila si semnatura unui traducator autorizat de Ministerul Justitiei) sau o traducere legalizata doar in situatia in care documentele sunt stampilate si semnate de entitatea care a emis contractul.
Vavvor Trad va sta la dispozitie cu traducerea documentelor de tip business/contracte in limba rusa. Traducerile din limba rusa in romana sau din romana in rusa vor fi efectuate si analizate de un traducator autorizat rusa /romana.

Traduceri contracte si adeverinte de la locul de munca in/din limba rusa

Ai nevoie de o traducere din limba romana in limba rusa sau poate din limba rusa in limba romana pentru contractul de munca?
Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba rusa sau din limba rusa in limba romana pentru contracte, adeverinte si certificate de la locul de munca.

Traduceri documentatii tehnice, proiecte in limba rusa

Efectuam traduceri autorizate din romana in rusa sau din rusa in romana pentru orice fel de documentatii tehnice sau de specialitate.
Principalele traduceri tehnice din limba romana in limba rusa sau din limba rusa in romana efectuate de biroul nostru:

Traduceri tehnice
 • Traduceri manuale tehnice limba rusa
 • Traduceri instructiuni tehnice limba rusa
 • Traduceri proiecte tehnice limba rusa
 • Traduceri fise tehnice limba rusa
 • Traduceri studii fezabilitate limba rusa
 • Traduceri carte tehnica limba rusa
 • Traduceri caiete de sarcini limba rusa
 • Traduceri documente constructii limba rusa
 • Traduceri documente utilaje industriale limba rusa
 • Traduceri brosuri limba rusa
 • Traduceri planuri cadastrale limba rusa
 • Traduceri certificate de garantie limba rusa
 • Traduceri cataloage de produse limba rusa
 • Traduceri certificate de urbanism limba rusa
Traduceri documente medicale in limba rusa

Efectuam traduceri autorizate pentru orice fel de documente medicale – analize, certificate medicale, scrisori medicale, bilete de iesire din spital, dovezi de vaccinari, brosuri medicale, prospecte medicale, studii clinice, manuale de utilizare echipament medical etc.

Traduceri adeverinte de venit (certificate fiscale) in limba rusa

Efectuam traduceri autorizate in/din limba rusa/romana pentru adeverinte de venit, certificate fiscale, adeverinte eliberate de ANAF sau de angajator.

Traduceri limba rusa hotarari divort / Traduceri rusa certificate de divort

Efectuam traduceri autorizate limba rusa pentru hotarari sau certificate de divort.
Pentru a fi acceptata de autoritatile romanesti, hotararea de divort emisa in alta tara trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga.
In cazul certificatelor sau hotararilor de divort emise in Romania sau Republica Moldova, acestea vor fi acceptate doar daca au aplicata mentiunea “Definitiva si irevocabila”.

Traduceri limba rusa procuri, procuri speciale, imputerniciri

Ai nevoie de traducerea unei procuri din limba romana in rusa sau din limba rusa in limba romana? Efectuam traduceri legalizate de notar pentru procuri, procuri speciale sau imputerniciri.

Traduceri limba rusa scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri

Aveti nevoie de Traduceri scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta, Rapida si Sigura, realizata de un traducator autorizat in limba rusa.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta sa va prezentati intr-un mod profesionist in fata potentialilor angajatori. Contactati-ne pentru traduceri de CV-uri, scrisori de intentie, scrisori de recomandare, etc.

Traduceri diplome de studii, adeverinte, Traduceri diplome de bacalaureat, facultate, etc. in limba rusa

Traducerea diplomelor de studii/certificate profesionale din limba rusa in limba romana sau din limba romana in limba rusa

Traducere diploma
 • Traducere Diploma de bacalaureat
 • Traducere Diploma de licenta
 • Traducere Diploma de master
 • Traducere Suplimente Descriptive
 • Traduceri Programe Analitice
 • Traduceri Certificat de Calificare
 • Traducere Diploma de absolvire a scolii profesionale
 • Traducere Certificat de promovare a testelor nationale (Diploma de capacitate)
 • Traducere Certificat de Absolvire
 • Traducere Foi Matricole
 • Traduceri Adeverinte de Absolvire
 • Traduceri pentru alte documente care atesta studii, calificari, experienta, etc.
Traduceri asigurari in limba rusa

Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba rusa sau din limba rusa in limba romana pentru orice tip de asigurare, documente auto sau dovezi de “no claim bonus”.

Traduceri Autorizate Certificate de Nastere in limba rusa

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de nastere.

Traduceri si autentificari certificate de casatorie in limba rusa

Exista mai multe forme de traducere a unui certificat de casatorie: autorizat, legalizat, apostilat.
In cazul in care doriti doar o traducere autorizata in limba rusa a certificatului de casatorie, lucrurile sunt foarte simple. Este suficient sa scanati certificatul si sa ni-l trimiteti prin email la adresa contact@traduceredocumente.ro.
Daca aveti nevoie de o traducere legalizata va trebui sa ne trimite-ti documentul in original prin curier sau posta romana.
Pentru apostilare, la fel ca si in cazul unei traduceri legalizate, este nevoie de certificatul de casatorie in original dar si de o copie de buletin a ambilor soti.
Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de casatorie emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului de casatorie si apostilei si apoi depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri / Autentificari Certificate de deces in limba rusa

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de deces. Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de deces emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea Apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului si apostilei si apoi, depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate, documente cetatenie in limba rusa

Efectuam traduceri autorizate pentru permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate sau orice fel de document emis sau solicitat de oficialitati.

Informatii despre Traduceri documente in limba rusa

Traduceri documente – Traduceri autorizate Romana-Rusa si Traduceri Rusa Romana – este un serviciu Profesionist, oferit de Traducator Autorizat de Ministerul Justitiei.
Forme de transmitere a documentelor in limba rusa: online, prin email, prin curier, prin posta romana, prin WhatsApp sau personal la birourile noastre.

Tags: traducere romana rusa, traducere rusa romana, traduceri limba rusa, traduceri legalizate limba rusa, traduceri autorizate rusa, legalizari notariale limba rusa, traduceri acte limba rusa, documente oficiale limba rusa
Despre traducere online:
Rugamintea noastra este sa va asigurati ca documentele trimise pentru traducere sunt complete, ca au toate paginile. Pentru a va asigura ca aveti toate paginile documentului pentru traducere, puteti sa le arhivati intr-un fisier .zip. Nu uitati sa completati datele dumneavoastra, pentru a va putea contacta. Va multumim!

Suntem prezenti pe OLX.

Ofera-ne o apreciere pe Traduceri rusa Facebook