Traducere romana portugheza
Birou traduceri autorizate in limba portugheza
Traducere romana portugheza
Alte documente oficiale, personale sau profesionale in limba portugheza.

Traducerea documentelor din limba romana in limba portugheza sau din limba portugheza in limba romana de orice natura in forma rapida si cu un nivel superior al calitatii. Documentele de tradus se pot transmire prin email, posta sau la birourile noastre.

Documente oficiale, personale sau profesionale in limba portugheza

Aveti nevoie de traducerea unor documente oficiale, personale sau profesionale in limba portugheza? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta si Rapida, efectuata de un traducator autorizat, acceptat de Ministerul Justitiei.

Tags: traducere romana portugheza, traducere portugheza romana, traducatori autorizati limba portugheza, traducere documente portugheza, traduceri legalizate portugheza, translator roman portughez, translator portughez roman, translate portugheza romana, translator romin portughez, translate romana portugheza, traducere in portugheza, dictionar romana portugheza, dictionar portugheza romana, traducator online portugheza
Contacteaza-ne pentru traducator autorizat in limba portughezadaca ai mai multe pagini ataseaza format zip

Te grabesti? Contacteaza-ne telefonic: 0336 401 690 sau 0720 019 278
Apostila in limba portugheza

Apostila este un document eliberat de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, pentru actele oficiale intocmite in acea tara, ce urmeaza a fi utilizate pe teritoriul altui stat semnatar al Conventiei. Apostila are ca scop autenticitatea originii unui act oficial pentru a preveni folosirea unor acte false in vederea producerii de efecte juridice.
Apostila de la Haga este o supralegalizare care se ataseaza pe actul original.
Un document, pentru a fi recunoscut de catre autoritati (certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, etc) trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga. Pentru a putea fi apostilate, documentele trebuie prezentate in original.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta cu apostilarea in cateva zile lucratoare a documentelor. Termenul de obtinere a Apostilei de la Haga variaza in functie de numarul de solicitari simultane dar noi facem toate eforturile pentru a va oferi un timp minim de obtinere a apostilei.

Apostile
Interpretariat – Interpretariat in limba portugheza

O intalnire asistata de un interpreter profesionist intre dumneavoastra si partenerii vorbitori de limba portugheza va asigura ca mesajul si nuantele discutiei vor fi transmise fidel, in timp real.
Cele mai multe solicitari le avem in domeniul afacerilor, medical, oficial sau in domenii similare.
Interpretariatul este un serviciu pentru care programarea este necesara.
Va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre necesitatile dumneavoastra de interpreting.

Traducere Web Site-uri / Localizare software in/din portugheza / Romana/ Site Multilingvistic – Traducere site-uri web din portugheza in romana sau din romana in portugheza.
 • Traducere site-uri de prezentare;

 • Traduceri magazine virtuale;

 • Traduceri multilingvistice;

 • Traduceri descrieri tehnice;

 • Traduceri site-uri – cataloage online

 • Alte traduceri specifice in domeniul Software pentru piata romaneasca/portugheza sau utilizatori vorbitori de limba portugheza (traduceri aplicatii mobile, traduceri aplicatii web/desktop, traduceri site-uri web).

Traduceri site-uri multilingvistice
Traduceri scrisori si extrase bancare in/din limba portugheza/romana

Exista situatii in care oficialitatile, din Portugalia sau din Romania, va solicita sa prezentati anumite scrisori, extrase sau alte documente bancare. Fie ca este vorba de un imprumut pe care vreti sa il faceti sau de alte situatii in care vi se cere sa va demonstrati realizarile financiare, noi va putem ajuta cu traducerea documentelor, fie din limba romana in limba portugheza, fie din limba portugheza in limba romana.

Traducere cazier judiciar in limba portugheza

Birou traduceri autorizate pentru caziere judiciare emise in Romania sau in Portugalia, dar si pentru documentele corespondente.
Angajatorii, in functie de domeniul de activitate si functia pentru care sunteti angajat, va pot solicita sa prezentati cazierul judiciar. Atunci cand situatia o impune si aveti nevoie de traducerea cazierului judiciar.

Traduceri Contracte si alte documente de business in/din limba portugheza

Aveti nevoie sa traduceti un contract sau un document de business in limba portugheza, sau poate din limba portugheza in limba romana. Vavvor Trad va sta la dispozitie cu traducerea documentelor de tip business/contracte in limba portugheza. Traducerile din limba portugheza in romana sau din romana in portugheza vor fi efectuate si analizate de un traducator autorizat portugheza /romana.

Traduceri contracte si adeverinte de la locul de munca in/din limba portugheza

Ai nevoie de o traducere din limba romana in limba portugheza sau poate din limba portugheza in limba romana pentru contractul de munca?
Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba portugheza sau din limba portugheza in limba romana pentru contracte, adeverinte si certificate de la locul de munca.

Traduceri documentatii tehnice, proiecte in limba portugheza

Efectuam traduceri autorizate din romana in portugheza sau din portugheza in romana pentru orice fel de documentatii tehnice sau de specialitate.
Principalele traduceri tehnice din limba romana in limba portugheza sau din limba portugheza in romana efectuate de biroul nostru:

Traduceri tehnice
 • Traduceri manuale tehnice limba portugheza
 • Traduceri instructiuni tehnice limba portugheza
 • Traduceri proiecte tehnice limba portugheza
 • Traduceri fise tehnice limba portugheza
 • Traduceri studii fezabilitate limba portugheza
 • Traduceri carte tehnica limba portugheza
 • Traduceri caiete de sarcini limba portugheza
 • Traduceri documente constructii limba portugheza
 • Traduceri documente utilaje industriale limba portugheza
 • Traduceri brosuri limba portugheza
 • Traduceri planuri cadastrale limba portugheza
 • Traduceri certificate de garantie limba portugheza
 • Traduceri cataloage de produse limba portugheza
 • Traduceri certificate de urbanism limba portugheza
Traduceri documente medicale in limba portugheza

Efectuam traduceri autorizate pentru orice fel de documente medicale – analize, certificate medicale, scrisori medicale, bilete de iesire din spital, dovezi de vaccinari, brosuri medicale, prospecte medicale, studii clinice, manuale de utilizare echipament medical etc.

Traduceri adeverinte de venit (certificate fiscale) in limba portugheza

Efectuam traduceri autorizate in/din limba portugheza/romana pentru adeverinte de venit, certificate fiscale, adeverinte eliberate de ANAF sau de angajator.

Traduceri limba portugheza procuri, procuri speciale, imputerniciri

Ai nevoie de traducerea unei procuri din limba romana in portugheza sau din limba portugheza in limba romana? Efectuam traduceri legalizate de notar pentru procuri, procuri speciale sau imputerniciri.

Traduceri limba portugheza hotarari divort / Traduceri portugheza certificate de divort

Efectuam traduceri autorizate limba portugheza pentru hotarari sau certificate de divort.
Pentru a fi acceptata de autoritatile romanesti, hotararea de divort emisa in alta tara trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga.
In cazul certificatelor sau hotararilor de divort emise in Romania sau Republica Moldova, acestea vor fi acceptate doar daca au aplicata mentiunea “Definitiva si irevocabila”.

Traduceri limba portugheza scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri

Aveti nevoie de Traduceri scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta, Rapida si Sigura, realizata de un traducator autorizat in limba portugheza.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta sa va prezentati intr-un mod profesionist in fata potentialilor angajatori. Contactati-ne pentru traduceri de CV-uri, scrisori de intentie, scrisori de recomandare, etc.

Traduceri diplome de studii, adeverinte, Traduceri diplome de bacalaureat, facultate, etc. in limba portugheza

Traducerea diplomelor de studii/certificate profesionale din limba portugheza in limba romana sau din limba romana in limba portugheza

Traducere diploma
 • Traducere Diploma de bacalaureat
 • Traducere Diploma de licenta
 • Traducere Diploma de master
 • Traducere Suplimente Descriptive
 • Traduceri Programe Analitice
 • Traduceri Certificat de Calificare
 • Traducere Diploma de absolvire a scolii profesionale
 • Traducere Certificat de promovare a testelor nationale (Diploma de capacitate)
 • Traducere Certificat de Absolvire
 • Traducere Foi Matricole
 • Traduceri Adeverinte de Absolvire
 • Traduceri pentru alte documente care atesta studii, calificari, experienta, etc.
Traduceri asigurari in limba portugheza

Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba portugheza sau din limba portugheza in limba romana pentru orice tip de asigurare, documente auto sau dovezi de “no claim bonus”.

Traduceri Autorizate Certificate de Nastere in limba portugheza

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de nastere.

Traduceri si autentificari certificate de casatorie in limba portugheza

Exista mai multe forme de traducere a unui certificat de casatorie: autorizat, legalizat, apostilat.
In cazul in care doriti doar o traducere autorizata in limba portugheza a certificatului de casatorie, lucrurile sunt foarte simple. Este suficient sa scanati certificatul si sa ni-l trimiteti prin email la adresa contact@traduceredocumente.ro.
Daca aveti nevoie de o traducere legalizata va trebui sa ne trimite-ti documentul in original prin curier sau posta romana.
Pentru apostilare, la fel ca si in cazul unei traduceri legalizate, este nevoie de certificatul de casatorie in original dar si de o copie de buletin a ambilor soti.
Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de casatorie emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului de casatorie si apostilei si apoi depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri / Autentificari Certificate de deces in limba portugheza

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de deces. Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de deces emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea Apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului si apostilei si apoi, depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate, documente cetatenie in limba portugheza

Efectuam traduceri autorizate pentru permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate sau orice fel de document emis sau solicitat de oficialitati.

Informatii despre Traduceri documente in limba portugheza

Traduceri documente – Traduceri autorizate Romana-portugheza si Traduceri portugheza Romana – este un serviciu Profesionist, oferit de Traducator Autorizat de Ministerul Justitiei.
Documentele pentru traducere in limba portugheza se pot transmite prin site, prin posta, prin email, prin fax.

Tags: traducere romana portugheza, traducere portugheza romana, traduceri limba portugheza, traduceri legalizate limba portugheza, traduceri autorizate portugheza, legalizari notariale limba portugheza, traduceri acte limba portugheza, documente oficiale limba portugheza
Despre traducere online:
Rugamintea noastra este sa va asigurati ca documentele trimise pentru traducere sunt complete, ca au toate paginile. Pentru a va asigura ca aveti toate paginile documentului pentru traducere, puteti sa le arhivati intr-un fisier .zip. Nu uitati sa completati datele dumneavoastra, pentru a va putea contacta. Va multumim!