Traducere romana macedoneana
Birou traduceri autorizate in limba macedoneana
Traducere romana macedoneana
Alte documente oficiale, personale sau profesionale in limba macedoneana.

Traducerea documentelor din limba romana in limba macedoneana sau din limba macedoneana in limba romana de orice natura in forma rapida si cu un nivel superior al calitatii. Documentele de tradus se pot transmire prin email, posta sau la birourile noastre.

Documente oficiale, personale sau profesionale in limba macedoneana

Aveti nevoie de traducerea unor documente oficiale, personale sau profesionale in limba macedoneana? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta si Rapida, efectuata de un traducator autorizat, acceptat de Ministerul Justitiei.

Tags: traducere romana macedoneana, traducere macedoneana romana, traducatori autorizati limba macedoneana, traducere documente macedoneana, traduceri legalizate macedoneana, translator roman macedonean, translator macedonean roman, translate macedoneana romana, translator romin macedonean, translate romana macedoneana, traducere in macedoneana, dictionar romana macedoneana, dictionar macedoneana romana, traducator online macedoneana
Contacteaza-ne pentru traducator autorizat in limba macedoneanadaca ai mai multe pagini ataseaza format zip

Te grabesti? Contacteaza-ne telefonic: 0336 401 690 sau 0720 019 278
Apostila in limba macedoneana

Apostila este un document eliberat de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, pentru actele oficiale intocmite in acea tara, ce urmeaza a fi utilizate pe teritoriul altui stat semnatar al Conventiei. Apostila are ca scop autenticitatea originii unui act oficial pentru a preveni folosirea unor acte false in vederea producerii de efecte juridice.
Apostila de la Haga este o supralegalizare care se ataseaza pe actul original.
Un document, pentru a fi recunoscut de catre autoritati (certificate de nastere, certificate de casatorie, certificate de deces, etc) trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga. Pentru a putea fi apostilate, documentele trebuie prezentate in original.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta cu apostilarea in cateva zile lucratoare a documentelor. Termenul de obtinere a Apostilei de la Haga variaza in functie de numarul de solicitari simultane dar noi facem toate eforturile pentru a va oferi un timp minim de obtinere a apostilei.

Apostile in limba macedoneana
Interpretariat – Interpretariat in limba macedoneana

O intalnire asistata de un interpreter profesionist intre dumneavoastra si partenerii vorbitori de limba macedoneana va asigura ca mesajul si nuantele discutiei vor fi transmise fidel, in timp real.
Cele mai multe solicitari le avem in domeniul afacerilor, medical, oficial sau in domenii similare.
Interpretariatul este un serviciu pentru care programarea este necesara.
Va rugam sa ne contactati pentru a discuta despre necesitatile dumneavoastra de interpreting.

Traducere Web Site-uri / Localizare software in/din macedoneana / Romana/ Site Multilingvistic – Traducere site-uri web din macedoneana in romana sau din romana in macedoneana.
 • Traducere site-uri de prezentare;

 • Traduceri magazine virtuale;

 • Traduceri multilingvistice;

 • Traduceri descrieri tehnice;

 • Traduceri site-uri – cataloage online

 • Alte traduceri specifice in domeniul Software pentru piata romaneasca/macedoneana sau utilizatori vorbitori de limba macedoneana (traduceri aplicatii mobile, traduceri aplicatii web/desktop, traduceri site-uri web).

Traduceri site-uri multilingvistice
Traduceri scrisori si extrase bancare in/din limba macedoneana/romana

Exista situatii in care oficialitatile, din Macedonia sau din Romania, va solicita sa prezentati anumite scrisori, extrase sau alte documente bancare. Fie ca este vorba de un imprumut pe care vreti sa il faceti sau de alte situatii in care vi se cere sa va demonstrati realizarile financiare, noi va putem ajuta cu traducerea documentelor, fie din limba romana in limba macedoneana, fie din limba macedoneana in limba romana.

Traducere cazier judiciar in limba macedoneana

Birou traduceri autorizate pentru caziere judiciare emise in Romania sau in Macedonia, dar si pentru documentele corespondente.
Angajatorii, in functie de domeniul de activitate si functia pentru care sunteti angajat, va pot solicita sa prezentati cazierul judiciar. Atunci cand situatia o impune si aveti nevoie de traducerea cazierului judiciar.

Traduceri Contracte si alte documente de business in/din limba macedoneana

Aveti nevoie sa traduceti un contract sau un document de business in limba macedoneana, sau poate din limba macedoneana in limba romana. Vavvor Trad va sta la dispozitie cu traducerea documentelor de tip business/contracte in limba macedoneana. Traducerile din limba macedoneana in romana sau din romana in macedoneana vor fi efectuate si analizate de un traducator autorizat macedoneana /romana.

Traduceri contracte si adeverinte de la locul de munca in/din limba macedoneana

Ai nevoie de o traducere din limba romana in limba macedoneana sau poate din limba macedoneana in limba romana pentru contractul de munca?
Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba macedoneana sau din limba macedoneana in limba romana pentru contracte, adeverinte si certificate de la locul de munca.

Traduceri documentatii tehnice, proiecte in limba macedoneana

Efectuam traduceri autorizate din romana in macedoneana sau din macedoneana in romana pentru orice fel de documentatii tehnice sau de specialitate.
Principalele traduceri tehnice din limba romana in limba macedoneana sau din limba macedoneana in romana efectuate de biroul nostru:

Traduceri tehnice
 • Traduceri manuale tehnice limba macedoneana
 • Traduceri instructiuni tehnice limba macedoneana
 • Traduceri proiecte tehnice limba macedoneana
 • Traduceri fise tehnice limba macedoneana
 • Traduceri studii fezabilitate limba macedoneana
 • Traduceri carte tehnica limba macedoneana
 • Traduceri caiete de sarcini limba macedoneana
 • Traduceri documente constructii limba macedoneana
 • Traduceri documente utilaje industriale limba macedoneana
 • Traduceri brosuri limba macedoneana
 • Traduceri planuri cadastrale limba macedoneana
 • Traduceri certificate de garantie limba macedoneana
 • Traduceri cataloage de produse limba macedoneana
 • Traduceri certificate de urbanism limba macedoneana
Traduceri documente medicale in limba macedoneana

Efectuam traduceri autorizate pentru orice fel de documente medicale – analize, certificate medicale, scrisori medicale, bilete de iesire din spital, dovezi de vaccinari, brosuri medicale, prospecte medicale, studii clinice, manuale de utilizare echipament medical etc.

Traduceri adeverinte de venit (certificate fiscale) in limba macedoneana

Efectuam traduceri autorizate in/din limba macedoneana/romana pentru adeverinte de venit, certificate fiscale, adeverinte eliberate de ANAF sau de angajator.

Traduceri limba macedoneana procuri, procuri speciale, imputerniciri

Ai nevoie de traducerea unei procuri din limba romana in macedoneana sau din limba macedoneana in limba romana? Efectuam traduceri legalizate de notar pentru procuri, procuri speciale sau imputerniciri.

Traduceri limba macedoneana hotarari divort / Traduceri macedoneana certificate de divort

Efectuam traduceri autorizate limba macedoneana pentru hotarari sau certificate de divort.
Pentru a fi acceptata de autoritatile romanesti, hotararea de divort emisa in alta tara trebuie sa poarte sigiliul Apostila de la Haga.
In cazul certificatelor sau hotararilor de divort emise in Romania sau Republica Moldova, acestea vor fi acceptate doar daca au aplicata mentiunea “Definitiva si irevocabila”.

Traduceri limba macedoneana scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri

Aveti nevoie de Traduceri scrisori de recomandare, Scrisori de intentie, CV-uri? Contactati-ne si va vom realiza o traducere Excelenta, Rapida si Sigura, realizata de un traducator autorizat in limba macedoneana.
Biroul nostru de traduceri va poate ajuta sa va prezentati intr-un mod profesionist in fata potentialilor angajatori. Contactati-ne pentru traduceri de CV-uri, scrisori de intentie, scrisori de recomandare, etc.

Traduceri diplome de studii, adeverinte, Traduceri diplome de bacalaureat, facultate, etc. in limba macedoneana

Traducerea diplomelor de studii/certificate profesionale din limba macedoneana in limba romana sau din limba romana in limba macedoneana

Traducere diploma
 • Traducere Diploma de bacalaureat
 • Traducere Diploma de licenta
 • Traducere Diploma de master
 • Traducere Suplimente Descriptive
 • Traduceri Programe Analitice
 • Traduceri Certificat de Calificare
 • Traducere Diploma de absolvire a scolii profesionale
 • Traducere Certificat de promovare a testelor nationale (Diploma de capacitate)
 • Traducere Certificat de Absolvire
 • Traducere Foi Matricole
 • Traduceri Adeverinte de Absolvire
 • Traduceri pentru alte documente care atesta studii, calificari, experienta, etc.
Traduceri asigurari in limba macedoneana

Efectuam traduceri autorizate din limba romana in limba macedoneana sau din limba macedoneana in limba romana pentru orice tip de asigurare, documente auto sau dovezi de “no claim bonus”.

Traduceri Autorizate Certificate de Nastere in limba macedoneana

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de nastere.

Traduceri si autentificari certificate de casatorie in limba macedoneana

Exista mai multe forme de traducere a unui certificat de casatorie: autorizat, legalizat, apostilat.
In cazul in care doriti doar o traducere autorizata in limba macedoneana a certificatului de casatorie, lucrurile sunt foarte simple. Este suficient sa scanati certificatul si sa ni-l trimiteti prin email la adresa contact@traduceredocumente.ro.
Daca aveti nevoie de o traducere legalizata va trebui sa ne trimite-ti documentul in original prin curier sau posta romana.
Pentru apostilare, la fel ca si in cazul unei traduceri legalizate, este nevoie de certificatul de casatorie in original dar si de o copie de buletin a ambilor soti.
Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de casatorie emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului de casatorie si apostilei si apoi depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri / Autentificari Certificate de deces in limba macedoneana

Efectuam traduceri autorizate pentru certificate de deces. Pentru inscrierea in registrele romanesti a certificatulului de deces emis in alta tara si obtinerea certificatului aferent romanesc, este necesara obtinerea Apostilei de la Haga, traducerea autorizata a certificatului si apostilei si apoi, depunerea lor impreuna cu alte documente la sectia Consulara.

Traduceri permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate, documente cetatenie in limba macedoneana

Efectuam traduceri autorizate pentru permise de rezidenta, pasapoarte, acte de identitate sau orice fel de document emis sau solicitat de oficialitati.

Informatii despre Traduceri documente in limba macedoneana

Traduceri documente – Traduceri autorizate Romana-macedoneana si Traduceri macedoneana Romana – este un serviciu Profesionist, oferit de Traducator Autorizat de Ministerul Justitiei.
Documentele pentru traducere in limba macedoneana se pot transmite prin site, prin posta, prin email, prin fax.

Tags: traducere romana macedoneana, traducere macedoneana romana, traduceri limba macedoneana, traduceri legalizate limba macedoneana, traduceri autorizate macedoneana, legalizari notariale limba macedoneana, traduceri acte limba macedoneana, documente oficiale limba macedoneana
Despre traducere online:
Rugamintea noastra este sa va asigurati ca documentele trimise pentru traducere sunt complete, ca au toate paginile. Pentru a va asigura ca aveti toate paginile documentului pentru traducere, puteti sa le arhivati intr-un fisier .zip. Nu uitati sa completati datele dumneavoastra, pentru a va putea contacta. Va multumim!