Termeni si conditii generale de utilizare a site-ului www.traduceredocumente.ro

Site-ul www.traduceredocumente.ro (birou de traduceri autorizate, traduceri legalizate si apostile) este proprietatea PROFCON TECH SRL, societate cu sediul social in Galati, Str. Barbosi, Nr. 49, inregistrata la Registrul Comertului Galati cu nr. J17/694/2012, CIF 30300182, email contact@traduceredocumente.ro, telefon 0720019278 sau 0336401690.

Prin folosirea site-ului nostru si a serviciilor de traducere inseamna ca acceptati termenii si conditiile stipulate de utilizare a site-ului. Site-ul www.traduceredocumente.ro este proprietatea  PROFCON TECH SRL si se supune legilor din Romania.

Va atragem atentia ca ne rezervam dreptul de a schimba continutul de pe site, fara instiintare in prealabil.

Oferta de pret se va face in urma analizarii documentelor primire de la client si tinand cont de domeniul din care face parte documentul, de gradul de dificultate al documentului, de limba de traducere, de termenul de predare al traducerii si de textul traducerii, si pretul, termenul si modalitatea de livrare a traducerii va fi comunicat clientului inainte de semnare/agreere/confirmare comanda.

In cazul traducerilor autorizate livrarea se poate face in mediul online sau prin curierat.
Daca clientul a optat initial pentru livrarea traducerii autorizate in mediul online si ulterior a revenit cu solicitarea expresa de a primi varianta printata a traducerii, aceasta se va livra prin curier la adresa de domiciliu sau locul de munca sau oriunde este necesara trimiterea (birou de avocatura, Casa de Pensii, etc.), clientul suportand costul acestui serviciu de transport. Costul este comunicat clientului inainte de pregatirea si livrarea plicului cu traducere/traduceri.

Dialogul cu clientul este esential deoarece ne putem plia pe nevoile clientului, la rugamintea clientului putem reanaliza oferta si aplica o reducere atunci cand documentele de traducere prezinta un volum mare, iar in anumite situatii plata poate fi efectuata in transe stabilite de comun acord.
Pentru traduceri cu termen de predare foarte scurt (1-2 ore sau pentru aceeasi zi) se aplica o taxa de urgenta intre 50%-100%, in functie de dificultate.
Toate detaliile referitoare la pret, termen de finalizare si modalitatea de predare/livrare a traducerilor se comunica in prealabil clientului la telefon si noi ramanem la dispozitia clientului pentru orice intrebari si nelamuriri are acesta.

Drepturi si obligatii birou traducere
Biroul de traducere se obliga sa predea clientului traducerile la termenul stabilit, in fomatul stabilit si prin modalitatea de livrare stabilita initial.
In cazuri extreme in care se prevad intarzieri, clientul este anuntat de modificarea termenului.

Drepturi si obligatii client
Clientul are obligatia sa puna la dispozitia biroului de traducere documentul/documentele de traducere in scopul analizarii si comunicarii ofertei de pret.
Daca dupa confirmarea comenzii, intervin modificari, completari sau inlocuiri la actele in lucru clientul are obligatia sa ne anunte in timp util.
Clientul are obligatia de a efectua plata in termenul stabilit.
Documentele transmise de client pentru traducere nu trebuie sa fie deteriorate, falsificate, indescifrabile.