Traducere test covid

TRADUCERE TEST COVID

Va ajutam cu traduceri autorizate in regim de urgenta pentru rezultatul testului COVID necesar la angajare, reintegrare in colectiv sau iesirea din tara.

Mai multe
Servicii: Traduceri autorizate

TRADUCERI AUTORIZATE

Sunt traduceri efectuate de catre un traducator autorizat ce poarta semnatura si stampila de traducator autorizat, si sunt insotite de incheierea de traducere.

Mai multe
Servicii: Traduceri legalizate

TRADUCERI LEGALIZATE

Sunt traduceri care au aplicata incheierea de legalizare notariala a semnaturii traducatorului autorizat de Ministerul Justitiei din Romania.

Mai multe
Traduceri acte auto

TRADUCERE ACTE AUTO

Va oferim servicii de traducere pentru actele auto. Costul pentru traducerea actelor auto se calculeaza in functie de limba tinta si numarul de documente.
 

Mai multe
Servicii: Interpretariat

SERVICII INTERPRETARIAT

Sunt servicii de transmitere verbala a mesajului dintr-o limba in alta, pentru intalniri de afaceri si conferinte cu participare internationala.

Mai multe
Servicii: Apostile

APOSTILE

Sunt certificate eliberate de autoritatile competente ale unui stat semnatar al Conventiei de la Haga ce inlocuiesc sistemul de supralegalizare a actelor oficiale.

Mai multe
Traducere aviz epidemiologic

TRADUCERE AVIZ EPIDEMIOLOGIC

Biroul de traduceri Vavvor Trad traduce acte cu caracter medical, printre care si avize epidemiologice. Avizele epidemiologice pot fi traduse in regim normal sau in regim de urgenta, in sau din orice limba straina.

Mai multe
Servicii: Traduceri tipizate

TRADUCERI
TIPIZATE

Biroul de traduceri VAVVOR TRAD realizeaza traducerea documentelor tipizate in conformitate cu toate standardele si normele juridice, acestea avand un anumit tipar predefinit.

Mai multe
Servicii DTP

SERVICII
DTP

Fac referire la realizarea traducerii in formatul original al documentului. Exemple de astfel de documente: manualelor de instructiuni, scheme tehnice, grafice, mape de prezentare, cataloage, planse, flyere, etc.

Mai multe
Servicii - Redobandire cetatenie romana

REDOBANDIREA CETATENIEI ROMANE

Cetatenia romana poate fi redobandita sau se poate acorda persoanelor care au fost cetateni romani si care a pierdut-o din motive neimputabile lor sau carora aceasta cetatenie le-a fost ridicata fara voia lor.

Mai multe

ACTE MASINA TURCIA

Daca doriti sa plecati in Turcia cu o masina care nu este proprietate personala aveti nevoie de un document de imputernicire de la proprietar. Chiar daca este in proprietatea unei persoane juridice, fizice sau chiar in proprietatea unei firme de leasing, biroul nostru de traduceri va ofera servicii complete pentru iesirea din tara.

Mai multe