Birou traduceri Petrosani

Serviciile oferite de biroul nostru de traduceri din Petrosani sunt urmatoarele:

Birou traduceri Deva

De ce sa ne alegi pe noi:
oferim traduceri de calitate; prin calitate intelegem ca traducerile vor fi realizate corect gramatical cat si contextual;
asiguram confidentialitate asupra continutului documentelor primite pentru traducere;
echipa noastra este formata numai din traducatori autorizati de Ministerul Justitiei;
traducem documente in peste 30 de limbi de circulatie internationala;
efectuam traduceri din orice domeniu de activitate;
furnizam la timp traducerile, la termenul stabilit de comun acord cu clientul.

Domeniile de activitate pentru care realizam traduceri de documente sunt: medical, juridic, tehnic, agricol, economico-financiar, constructii, electronica, electrotehnica, telecomunicatii, IT, etc.

Traduceri autorizate Petrosani

Traducerile autorizate contin la final semnatura si stampila traducatorului autorizat care a efectuat traducerea documentului.
Biroul nostru de traduceri Vavvor Trad va ofera traduceri autorizate de calitate in Petrosani, indiferent din ce domeniu de activitate face parte documentul si indiferent in ce limba straina este necesara traducerea.
Traducerile autorizate pot fi legalizate. In acest caz, traducatorul autorizat va pregati la finalul traducerii o incheiere speciala in conformitate cu legea in vigoare, pentru ca traducerea sa poata fi legalizata de notarul public.

Traducere documente Petrosani

Traduceri legalizate Petrosani

O traducere legalizata reprezinta o traducere autorizata cu incheiere speciala, legalizata de notarul public.
Legalizarea notariala se efectueaza in cazul traducerilor de acte oficiale emise de institutiile unui stat: traduceri legalizate diplome, traduceri legalizate acte de stare civila, traduceri legalizate pasapoarte, traduceri legalizate acte de identitate, traduceri legalizate procuri, traduceri legalizate caziere judiciare, traduceri legalizate imputerniciri, traduceri legalizate hotarari judecatoresti, etc.

Etape traduceri legalizate:
– traducerea documentului, efectuata de catre traducatorul autorizat de Ministerul Justitiei, cel care ataseaza la finalul traducerii incheierea speciala, insotita de semnatura si stampila;
– legalizarea notariala a traducerii, realizata de catre notarul public, persoana in masura sa certifice faptul ca stampila si semnatura traducatorului sunt autentice, autorizatia acestuia fiind valabila.

Aveti nevoie de o Apostila?

Biroul nostru de traduceri va poate ajuta cu obtinerea Apostilei de la Haga pentru actele dumneavoastra indiferent daca va aflati in tara sau in strainatate.
Totul este simplu. Contactati-ne telefonic sau prin email.
Pentru aplicarea Apostilei de la Haga, unul din colegii nostrii va va reprezenta la oricare din autoritatile competente:
– Prefectura, in cazul documentelor oficiale administrative;
– Camera Notarilor Publici, pentru documente notariale originale si pentru traduceri cu legalizare notariala;
– Tribunal, in cazul documentelor eliberate de institutii ce apartin de Ministerul Justitiei.
Apostila se aplica pe documentele oficiale emise pe teritoriul Romaniei, documente ce vor fi folosite pe teritoriul altui stat care a semnat Conventia de la Haga.

Servicii de interpretariat in Petrosani

Va punem la dispozitie interpreti autorizati pentru diverse evenimente: conferinte, interviuri, birou notarial, tribunal, etc.
Tipuri de interpretariat:
– intepretariat consecutiv, cel mai des intalnit, presupune ca interpretul sa comunice mesajul imediat dupa ce vorbitorul a finalizat ideea in limba sursa;
– interpretariat simultan, presupune ca interpretul sa transmita mesajul in acelasi timp cu vorbitorul de limba sursa.
Oferim in toata tara servicii de interpretariat de calitate superioara in orice limba straina.
Costurile pentru interpretariat se calculeaza in functie de numarul de ore sau zile solicitate, de tipul de interpretariat, de gradul de dificultate, echipamentele solicitate si limba de traducere. In cazul in care este necesara deplasarea interpretului, la calculul final se va adauga si o taxa pentru transport.

Informatii si comenzi la telefon 0336 401 690 sau 0720 019 278.

Este necesara prezenta documentului original pentru traducere?

Traducerile simple sau autorizate pot fi efectuate in baza documentului original, a copiilor legalizate sau a fotocopiilor ale actului original, ori dupa materialul in format elecronic.
In cazul traducerilor legalizate se solicita si documentul in original pentru prezentare in fata notarului public.

Vavvor Trad a pregatit o multitudine de limbi disponibile pentru traducerile tale:

Efectuam servicii de traducere in Petrosani la cele mai inalte standarde atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, indiferent de limba in care se solicita traducerea.

Procedura de lucru:

1. Solicitare traducere: ne contactati prin email sau telefonic, apeland unul din numerele noastre de telefon 0336 401 690 sau 0720 019 278. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de unul din colegii nostri.
2. Trimitere documente: scanati documentul si il trimiteti la adresa noastra de email contact@traduceredocumente.ro.O alta varianta este sa completati formularul “Cerere rapida” de pe site. In cazul in care nu aveti posibilitate sa scanati documentul, trimitem curierul rapid la domiciliu dumneavoastra / sediul societatii.
3. Traducere document: dupa stabilirea costului final si a termenului de livrare, traducatorul autorizat incepe traducerea documentului.
4. Livrare traducere: prin email, prin curier sau personal de la birou nostru, in functie de dorinta clientului.

Traduceri Petrosani

Ce termen de valabilitate are o traducere?

Traducerile nu au termen de valabilitate. Atat timp cat documentul original dupa care s-a efectuat traducerea este valabil, implicit si traducerea actului este valabila.
De exemplu cazierul judiciar are o valabilitate de 6 luni de la data emiterii. Daca acest termen a expirat, traducerea acestui document isi va pierde valabilitatea din acel moment.
Pentru documentele eliberate fara perioada de valabilitate, cum sunt actele de stare civila sau diplomele de studii, traducerile acestor documente sunt, la fel, fara perioada de valabilitate, indiferent daca este vorba de o traducere autorizata sau o traducere legalizata.

Traduceri in regim de urgenta

Se refera la traducerile simple care pot fi efectuate in aceeasi zi. Exemple de documente ce pot fi traduse in mod rapid sunt: certificate de nastere, certificate de casatorie, caziere judiciare, diplome, etc. Exista mai multi factori ce trebuie luati in considerare pentru estimarea timpului de executie al unei traduceri, si anume: complexitatea documentelor, numarul de pagini, disponibilitatea traducatorului.
In cazul traducerilor efectuate se percepe o taxa suplimentara. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati si va raspundem in cel mai scurt timp.

Modalitate de plata

Exista mai multe posibilitati de efectuare a platii. Serviciile de traducere pot fi achitate prin transfer bancar sau cach la birou nostru de traduceri. In momentul in care avem o dovada a efectuarii platii, furnizam si traducerea documentelor.
In cazul in care livrarea documentelor se face prin curier rapid, plata poate fi realizata ramburs la curier in momentul primirii documentelor.

Aveti nevoie de o traducere? Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau prin email.
Birou traduceri Petrosani – va sta la dispozitie de luni pana vineri cu traduceri profesioniste indiferent de domeniu de activitate vizat de documentul dumneavoastra.

Tags: traduceri petrosani, traducatori autorizati, birou traduceri petrosani, traduceri autorizate, traduceri legalizate, apostile petrosani, traduceri tipizate petrosani, traduceri economice petrosani, traduceri medicale petrosani, traduceri acte auto petrosani, traduceri acte de stare civila petrosani, traduceri juridice petrosani, traducere cazier judiciar petrosani, traducere diploma petrosani, traduceri constructii petrosani, traduceri de marketing petrosani, traduceri website petrosani, redobandirea cetateniei romane, birou de traduceri, traduceri autorizate petrosani, traduceri legalizate petrosani, traducere procura petrosani, traduceri acte de studii petrosani, traducere petrosani, traducere cazier judiciar petrosani, traducere permis conducere petrosani, traducere adeverinta petrosani