Traduceri juridice

Biroul de traduceri Vavvor Trad va ofera servicii de traducere pentru acte din domeniul juridic si anume traduceri pentru actele oficiale emise de institutiile statului sau de diferite societati din domeniul privat.
In cazul traducerilor juridice este necesar ca traducerea sa fie efectuata de traducatori cu specializare in domeniul juridic si care cunosc terminologia din acest domeniu.

Lista de traduceri in cazul documente juridice:

 • traduceri hotarari judecatoresti;
 • traduceri sentinte de divort;
 • traduceri procuri;
 • traduceri contracte de vanzare-cumparare;
 • traduceri contracte de achizitii;
 • traduceri contracte de comodat;
 • traduceri procese verbale;
 • traduceri declaratii;
 • traduceri mosteniri;
 • traduceri acte constitutive;
 • traduceri hotarari AGA;
 • traduceri sentinte civile;
 • traduceri certificate constatatoare;
 • traduceri documente notariale.

Traduceri juridice

Oferim servicii de traducere pentru orice alt act din domeniul juridic, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.
Actele juridice reprezinta o manifestare de vointa a uneia sau a mai multor persoane cu scopul de a produce efecte juridice. Acestea se pot clasifica dupa mai multe criterii. In functie de efectul produs acestea pot fi: acte constitutive, acte translative si acte declarative.
Indiferent de ce tip de act juridic aveti, si necesita sa fie tradus, ne puteti contacta.

Echipa Vavvor Trad are numai traducatori profesionisti autorizati de catre Ministerul Justitiei, cu o experienta bogata in traduceri si cu pregatire in domeniul stiintelor juridice sau filologie.
Biroul nostru de traduceri realizeaza doar traduceri juridice de calitate datorita traducatorilor bine pregatiti si dedicati, prin atentia deosebita pe care o acorda fiecarei traduceri in parte.

Realizam traduceri juridice in peste 30 de limbi straine: traduceri in ucraineana, traduceri in rusa, traduceri in engleza, traduceri in germana, traduceri in franceza, traduceri in greaca, traduceri in italiana, traduceri in ceha, traduceri in spaniola, traduceri in bulgara, traduceri in slovaca, traduceri in olandeza, traduceri in coreeana, traduceri in maghiara, traduceri in polona, traduceri in norvegiana, traduceri in chineza, traduceri in turca, traduceri in macedoneana, traduceri in sarba, traduceri in romana, traduceri in slovena, traduceri in araba, traduceri in ebraica, traduceri in croata, traduceri in portugheza, traduceri in hindi, traduceri in letona.

De cele mai multe ori documentele juridice necesita doar o traducere autorizata, adica o traducere efectuata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, cu semnatura si stampila acestuia. In functie de necesitate, putem realiza si legalizarea notariala a traducerii autorizate in cazul acestor documente. In mod normal, documentele emise de catre institutiile oficiale ale statului necesita ca traducerea autorizata sa fie si legalizata la notar.

Legalizarea traducerilor autorizate se realizeaza la notar prin aplicarea pe traducere a unei incheieri specifice, atat din partea traducatorului autorizat cat si din partea notarului, astfel notarul urmeaza sa legalizeze semnatura traducatorului autorizat.

In situatia in care aveti un act juridic si doriti o traducere autorizata a acestuia, tot ce trebuie sa faceti este sa scanati documentul si sa il trimiteti pe e-mail la adresa contact@traduceredocumente.ro. Daca traducerea trebuie sa fie si legalizata, este necesara prezenta documentului in original. In aceast caz vom trimite curierul la dumneavoastra la domiciliu sa ridice documentul, daca nu exista posibilitatea sa veniti personal la biroul nostru de traduceri. Va garantam calitatea serviciilor noastre si respectarea termenului de predare.
In functie de dorinta si necesitate, va putem livra documentele traduse si legalizate prin e-mail sau prin curier la domiciliul dumneavoastra.

Pentru orice informatii legate de traduceri ne puteti contacta la telefon 0336 401 690 sau 0720 019 278.

Tags: traduceri juridice, traduceri contracte, traduceri sentinte judecatoresti, birou traduceri, traducere procuri notariale, traducatori autorizati, traduceri legalizate pret, traducere mostenire, traducere hotarare de divort, traducere contract de vanzare-cumparare, traduceri declaratii notariale, traduceri autorizate, traduceri acte juridice