Traduceri autorizate

Traducerile autorizate sunt traduceri realizate de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, care poarta semnatura si stampila de traducator autorizat.

Traducerile autorizate sunt insotite de incheierea de traducere, ce se ataseaza la finalul documentului, prin intermediul careia traducatorul certifica exactitatea traducerii documentului original si faptul ca prin traducere nu a fost denaturat continutul original al textului sau schimbat intelesul pentru anumite cuvinte sau fraze.

Traduceri de calitate, livrare la timp

Domenii de specializare

retete medicale, scrisori medicale, fise medicale, analize, rapoarte medicale, bilete de externare din spital, brosuri medicale, prospecte medicamente, studii clinice, manuale de utilizare echipament medical etc.
procuri notariale, declaratii notariale, contracte de munca, acte constitutive, sentinte judecatoresti, acte de cesiune, procese verbale, legi, ordonante, contracte de diverse tipuri, diverse conventii de prestari servicii, certificate constatatoare, somatii, acte de studii, certificate de stare civila, documente de identitate etc.
extrase de cont, bilanturi, inventare, contracte bancare, situatii contabile, certificate fiscale, contracte de asigurare, rapoarte de audit, ordin de transfer, etc
cataloage de produse, fise tehnice, certificate de garantie, manuale de utilizare, certificate de inmatriculare, planuri cadastrale, certificate de urbanism, brosuri din toate domeniile, memorii, caiete de sarcini, devize de lucrari etc.
localizarea reprezinta procedeul de conversie a continutului si a designului unui website intr-o forma care este, din punct de vedere lingvistic si cultural, potrivita unei piete straine. Website-ul trebuie sa arate bine, sa sune bine si sa creeze o impresie foarte buna.
certificat de inmatriculare, brief mic, brief mare, contract vanzare-cumparare / factura de achizitie, carte de identitate vehicul, talon, etc.

Realizam traduceri autorizate pentru orice alte domenii de activitate in functie de necesitatile dvs. Livram traducerile efectuate in cel mai scurt timp. Ne puteti contacta in orice moment.